OBSnaturforside
  Udskriv Sagt om OBSnatur Hvad er OBSnatur? Kontakt Presse

Alle Naturjagter
Forum
Galleri
 



Så er det sommer!
Find Foråret er slut. Fra marts til maj blev der holdt øje med forårstegnene over hele landet. Vejret har på det sidste været meget sommerligt, og nu siger kalenderen også, at det er sommer.
Læs mere


Resultater fra Find Foråret 2008
I foråret blev der indsendt mere end 5000 rapporter fra det danske forår. Resultaterne viser et meget tidligt forår - i visse tilfælde mere end 3 uger før normalt.
Læs mere


Nattergalen - en sanger med X Factor
Nattergalen har ikke fugleverdenens smukkeste fjerdragt, men hvad den mangler i ydre skønhed, kompenserer den for med en fabelagtig stemme!
Læs mere


Gøgen – et aggressivt adoptivbarn
Hvert år lægger gøgen sine æg i andre fugles reder, og så er det ellers dem, der må slide i det!
Læs mere


Sådan kendes forårsbebuderne
I Find Foråret er vi på jagt efter 24 forårsbebudere - både planter, fugle, fisk, insekter og pattedyr. Dyrene og planterne er arter, som børn og voksne kender, eller let kan lære at kende.
Læs mere


Aktiviteter med forårets planter
Dyrk violer i vindueskarmen, lav kandiserede violer til lagkagen og snit en flitsbue af asketræ. Der er masser af aktiviteter med forårets planter.
Læs mere


Forårsaktiviteter med dyr
Brug foråret til at lære meget mere om dyrene. Lær fuglenes sang at kende, tag på sommerfugletur og kig på guldsmede.
Læs mere


Få en brochure
I brochuren til Find Foråret kan du se, hvad der er for nogle arter vi kigger efter, og hvornår de plejer at dukke op. Bestil eller download brochuren her.
Læs mere


Bliv medlem af Natur & Ungdom
Natur & Ungdom er Danmarks grønne forening for børn og unge - og hele familien. Meld dig ind gennem Find Foråret og få en gave.
Læs mere


Fisken med de grønne ben
Hornfiskene kommer nu til de danske kyster for at gyde. Der er mange myter om, hvordan de slange fisk har fået den besynderlige benfarve.
Læs mere


Svalens fornemmelse for mudder
Når sommeren går på hæld, samler svalerne sig i store flokke. Men ikke tilfældigt. Næ nej, de har en plan.
Læs mere


Den travle anemone
Hastværk er lastværk. Sådan lyder ordsproget i hvert fald. Men ikke hvis man er en anemone. For den gælder det om at skynde sig. Når den første forårssol rammer skovbunden, vågner anemonen til live.
Læs mere


Tidlige sommerfugle
I sagens natur forbinder vi normalt sommerfugle med sommer, men også her i det spæde forår er de farvestrålende insekter på vingerne.
Læs mere


Humlebierne er på vingerne
Humlebierne er tidligt på vingerne om foråret, og de første brummende bier er allerede set rundt omkring i landet. Men det er ikke bare bier - det er dronninger!
Læs mere


NaTour de Danmark
Få besøg af Natur og Ungdoms Ildfugle og naturvejledere på jeres skole, i institutioner og foreninger. Foreningens Naturtrailer er fyldt med godt udstyr til at finde forårstegn og undersøge naturen hos jer.
Læs mere
Indberetninger

Der er nu kommet:
  0   indberetninger
  0   aktive deltagere
  0   heraf er klasser/grupper

Jagtnavigator
Kort:
Alle indberetninger
Mine indberetninger
Statistik:
Alle indberetninger
Mine indberetninger
Liste:
Alle indberetninger
Mine indberetninger
Tidslinje:
Alle indberetninger
Mine indberetninger





OBSnatur er udviklet af ConDidact og Friluftsrådet, i samarbejde med: Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening og WWF Verdensnaturfonden